Vellykket generalforsamling og Spring Dinner

Vellykket generalforsamling og Spring Dinner

Publisert av Cathrine G Jahnsen den 24.11.23. Oppdatert 21.12.23.

NHKCC gjennomførte sin generalforsamling 27 april i Julius Fritzner-rommet på Grand Hotel, etterfulgt av Spring Dinner for medlemmer og andre inviterte gjester.

Hong Kong Economic and Trade Office, London var medarrangør av middagen, og vi var så heldige at Director-Genral Gilford Law, Assistant Director-General Jeff Fong og Deputy Director-General Amy Wong kunne delta denne gangen.

Samtidig ble middagen en liten "for-feiring" av 35 års jubileet for opprettelsen av NHKCC.      Vi ble servert en 3-retters middag med dertil egnet drikke. Stemningen i rommet og blant gjestene var utmerket og alle så ut til å hygge seg.

Det nye styret ble også presentert:

Rolf-Willy Hansen fortsetter som president og Kai Enger ble valgt som ny vise-president etter Joachim Kjær som ønsket å fratre styret.

Annie L. Sebergsen og Einar Steen-Olsen fortsetter som styremedlemmer, sammen med nyvalgte Benjamin Hui og Bjørg Juriks som trer inn som styremedlem.

Som ny sekretær ble Cathrine G. Jahnsen valgt.  

Velkommen til Cathrine og Benjamin - vi gleder oss til å samarbeid med dere og er veldig glade for å ha dere med på laget!

Tusen takk også til Joachim for flott styreinnsats gjennom flere år - vi ønsker deg lykke til med nye prosjekter!

Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig God sommer - sees til høsten, hvor vi håper å få til flere medlemsarrangementer!