Vellykket feiring av Harens år

Vellykket feiring av Harens år

Publisert av Cathrine G Jahnsen den 24.11.23.

Vellykket feiring av Harens år

Hele 78 gjester møtte frem på Grand Hotel mandag 30 januar for å feire Harens År.

Hong Kong Economic and Trade Office i London var med-arrangør, grunnet tekniske problemer med flyet, nådde dessverre ikke gjestene fra London frem i tide, men vi håper å se de i Oslo senere i år. Feiringen av kinesisk nyttår var den første etter pandemien, så ekstra hyggelig at så mange ville være med å feire sammen med oss!

Rococo-salen var flott pyntet for anledningen, og velkomsttalen ble holdt av den nylig akkrediterte kinesiske ambassadøren til Norge, Ms. Hou Yue, som bare har vært i landet et par ukers tid. Vår president Rolf Willy holdt også et innlegg, før vi fikk høre litt fra Henning Hai Lee Yang om hva vi kan forvente oss av Harens år.

Tradisjonen tro ble det skålet for hell, lykke og fremgang i Harens år ved Ambassadør Hou Yue, Rolf Willy Hansen og Svein O. Sæther, tidligere ambassadør i Beijing.

Før servering av mat og drikke, fikk vi høre en nydelig fremføring av "Jasmine" et tradisjonelt kinesisk stykke og "Konsert Caprice for to fioliner" av Johan Halvorsen ved Catharina og Sara Chen.  Tusen takk til disse to for at de ville spille for oss denne kvelden.

For å se bilder fra feiringen. Stor takk til Joseph Pessar Photograhpy for flotte bilder.

Tusen takk igjen til alle som bidro til en vellykket feiring mandag 30 januar!  Vi håper å se riktig mange av dere også på neste arrangement!

 PS Er du ikke medlem allerede, håper vi du har lyst til å bli medlem i NHKCC!